Archieven

Groningen en het gas probleem

Een groot deel van de Groningers heeft aangegeven het huis het liefst in de verkoop te zetten. Echter is dit makkelijker gezegd dan gedaan, omdat bijna niemand een huis dat getroffen is door aardbevingen wilt kopen. Dit is logisch en daardoor lijkt het erop dat de getroffen Groningers voorlopig in hun huis moeten blijven.

groningen en het gas probleem

groningen en het gas probleem

De huidige situatie

De huidige situatie is dat steeds meer Groningers getroffen worden door de aardbevingen. Dit is natuurlijk geen pretje, want het huis wordt er niet mooier op. Doordat je huis flink beschadigd wordt heb je ook nog eens te maken met veiligheid. Zo zijn er ontzettend veel mensen die zich minder veilig voelen in hun eigen huis. Dit is natuurlijk te bizar voor woorden, want in principe zou iedereen zich in Nederland veilig moeten kunnen voelen.

Wat is de oplossing?

De oplossing is eigenlijk nog niet helemaal bekend. De regering is nog steeds aan het onderhandelen over alles wat met dit probleem te maken heeft. Ze weten eigenlijk niet precies wat ze ermee aan willen. Dit komt omdat Nederland veel geld verdient aan de gas praktijken in Groningen. Wat kun je als getroffen Groninger nu doen?

Wanneer je de bovenstaande stappenplan goed doorneemt en hem vervolgens uitvoert, zal je zien dat je een oplossing gaat vinden. Het is logisch dat je geduld nu een beetje opraakt en wachten kunnen we sowieso niet. Wij hopen dat je wat aan dit stappenplan hebt en dat je hem kunt gebruiken in de toekomst. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons die altijd stellen.