I-mining helpt bij het kiezen voor gerichte advertenties

Adverteren op je website kan een leuke inkomstenbron zijn. Wil jij veel verdienen met adverteren op je website? Dan is het van belang dat je de nodige informatie hebt over je websitebezoekers. Zonder gebruik van hulpmiddelen, kom je hier echter nooit achter. Met i-mining wordt het echter heel eenvoudig om dit in kaart te brengen. Wanneer jij meer weet over de bezoekers van jouw website, kun je gericht gaan adverteren. Dit levert je doorgaans veel meer geld op dan wanneer je deze informatie niet hebt. Het gebruik van i-mining kan dus zeker lucratief zijn!analytics

Interesses inzichtelijk

Met behulp van i-mining weet je hoeveel websitebezoekers jouw site trekt. Veel bezoekers zijn voor adverteerders belangrijk, maar dat is niet het enige. Wanneer jij precies weet wat de interesses zijn van jouw websitebezoekers, kun je met specifieke adverteerders in zee gaan. Dankzij i-mining weet jij precies waar de interesse van jouw websitebezoekers liggen. Deze applicatie telt namelijk niet alleen het aantal bezoekers. Nee, het wordt ook direct duidelijk welke pagina’s zij allemaal bezoeken en waar zij op klikken. Je weet zo dus best veel over de bezoekers van jouw site. Indien jij deze gegevens voorlegt aan adverteerders, kun je hier heel wat meer aan verdienen.

Advertenties baseren op gedrag websitebezoekers

Dankzij i-mining weet jij het gedrag van jouw websitebezoekers. Het is bijvoorbeeld inzichtelijk hoe lang bezoekers op een bepaalde pagina blijven. Zijn bepaalde pagina’s zeer populair? Dan kun je hier natuurlijk mooi wat aan verdienen met je advertenties. Kies in dat geval bij voorkeur voor advertenties die aansluiten bij het onderwerp. Dit maakt de kans namelijk een stuk groter dat websitebezoekers op de advertenties klikken. En dat zorgt ervoor dat jij weer extra geld ontvangt.stats

Adverteren bij weinig bezoekers

Wanneer je maar weinig bezoekers hebt, verdien je niet veel aan advertenties. Je kunt natuurlijk jaren wachten tot jouw site meer bezoekers trekt, maar dit wil je waarschijnlijk niet. Gelukkig is er een andere mogelijkheid. Je kunt namelijk websiteverkeer kopen. Hierdoor lijkt het alsof meer mensen jouw website bezoeken. Dit heeft een positief effect op je positie in zoekmachines. Wanneer jouw site hoger staat, komen er meer bezoekers. Kies jij voor deze optie? Dan is het haast een must om gebruikt te maken van i-mining. Zeker wanneer jij van plan bent om op korte termijn advertenties te plaatsen op jouw website.

8 Comments

 1. Yara Kolder

  Ik heb een beginnetje gemaakt met i-mining, maar ik begrijp er nog maar weinig van. Krijg allerlei statistieken, maar heb echt geen idee hoe ik deze moet interpreteren. Het is mij allemaal nogal onduidelijk en dat hoort niet geloof ik. Is er iemand die mij hier misschien meer over kan vertellen?

  Reply
 2. Rico de Toren

  Voorheen kocht ik altijd verkeer voor mijn website. Dankzij i-mining weet ik echter dat adverteren een stuk goedkoper en succesvoller is. Je krijgt namelijk allerlei nuttig info over websitebezoekers. Hierdoor weet je precies wat ze op jouw site doen en wat ze zoeken. Hier kun jij met advertenties handig op inspelen.

  Reply
 3. Harold Pluim

  I-mining is voor mij echt een uitkomst gebleken, zeker wanneer ik kijk naar advertenties. Met behulp van deze applicatie weet ik namelijk veel meer over de bezoekers van mijn site. Deze nuttige informatie helpt mij bij het opzetten van advertentiecampagnes voor mijn website en voor sociale media.

  Reply
 4. Rens P.

  Ik wil graag gaan adverteren op internet. Tijdens mijn zoektocht kwam ik iets over i-mining tegen, waardoor ik op deze website terechtkwam. Ik vind het echter lastig om een begin te maken. Ben namelijk niet echt thuis in die wereld. Ook kom ik met i-mining niet echt uit de voeten. Is er hier misschien iemand die mij wat meer tekst en uitleg kan geven? Alvast bedankt!

  Reply
 5. Jan-Willem Riezebos

  Ik adverteer al behoorlijk lang via het internet, maar kwam er recentelijk achter dat ik dit helemaal verkeerd aanpakte. Zo bereikte ik bijvoorbeeld de doelgroep die ik wilde bereiken nauwelijks. En dat is natuurlijk zonde van je geld. Ik heb mijn strategie vervolgens tegen het licht gehouden en kwam er al snel achter dat er iets veranderd moest worden. Inmiddels de hele boel overhoop gegooid en met succes!

  Reply
 6. Bas van Werven

  Laatst gezeten met een businesspartner en hij liet het woord i-mining vallen. Dit deed bij mij echter geen lampje branden, waarop ik hem vroeg wat het was. Hij heeft het haarfijn uitgelegd en ik was direct om. Daarom besloten om zelf ook i-mining te gebruiken om zo meer inzicht te krijgen in de gegevens van websitebezoekers

  Reply
 7. Marco van Hezik

  I-mining heeft mij echt ontzettend geholpen bij het in kaart brengen van mijn websitebezoekers. Doordat je weet wat voor een soort bezoekers er op je website komen, weet je ook wat hun interesses zijn. Hierdoor is het een stuk makkelijker om adverteerders te kiezen voor op jouw site. Doordat het gaat om gerichte advertenties, verdien je ook nog eens meer geld.

  Reply
 8. Alice van Pulper

  Wat ben ik ontzettend blij dat ik in aanraking ben gekomen met I-mining. Ik wilde namelijk doelgericht adverteren, maar dat bleek toch lastiger dan gedacht. Dankzij I-mining heb ik mijn doelgroep goed in kaart gebracht en dat maakt het makkelijk om gericht te adverteren. Per saldo leveren de advertenties me nu dus veel meer op!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *