I-mining helpt bij het kiezen voor gerichte advertenties

Adverteren op je website kan een leuke inkomstenbron zijn. Wil jij veel verdienen met adverteren op je website? Dan is het van belang dat je de nodige informatie hebt over je websitebezoekers. Zonder gebruik van hulpmiddelen, kom je hier echter nooit achter. Met i-mining wordt het echter heel eenvoudig om dit in kaart te brengen. Wanneer jij meer weet over de bezoekers van jouw website, kun je gericht gaan adverteren. Dit levert je doorgaans veel meer geld op dan wanneer je deze informatie niet hebt. Het gebruik van i-mining kan dus zeker lucratief zijn!analytics

Interesses inzichtelijk

Met behulp van i-mining weet je hoeveel websitebezoekers jouw site trekt. Veel bezoekers zijn voor adverteerders belangrijk, maar dat is niet het enige. Wanneer jij precies weet wat de interesses zijn van jouw websitebezoekers, kun je met specifieke adverteerders in zee gaan. Dankzij i-mining weet jij precies waar de interesse van jouw websitebezoekers liggen. Deze applicatie telt namelijk niet alleen het aantal bezoekers. Nee, het wordt ook direct duidelijk welke pagina’s zij allemaal bezoeken en waar zij op klikken. Je weet zo dus best veel over de bezoekers van jouw site. Indien jij deze gegevens voorlegt aan adverteerders, kun je hier heel wat meer aan verdienen.

Advertenties baseren op gedrag websitebezoekers

Dankzij i-mining weet jij het gedrag van jouw websitebezoekers. Het is bijvoorbeeld inzichtelijk hoe lang bezoekers op een bepaalde pagina blijven. Zijn bepaalde pagina’s zeer populair? Dan kun je hier natuurlijk mooi wat aan verdienen met je advertenties. Kies in dat geval bij voorkeur voor advertenties die aansluiten bij het onderwerp. Dit maakt de kans namelijk een stuk groter dat websitebezoekers op de advertenties klikken. En dat zorgt ervoor dat jij weer extra geld ontvangt.stats

Adverteren bij weinig bezoekers

Wanneer je maar weinig bezoekers hebt, verdien je niet veel aan advertenties. Je kunt natuurlijk jaren wachten tot jouw site meer bezoekers trekt, maar dit wil je waarschijnlijk niet. Gelukkig is er een andere mogelijkheid. Je kunt namelijk websiteverkeer kopen. Hierdoor lijkt het alsof meer mensen jouw website bezoeken. Dit heeft een positief effect op je positie in zoekmachines. Wanneer jouw site hoger staat, komen er meer bezoekers. Kies jij voor deze optie? Dan is het haast een must om gebruikt te maken van i-mining. Zeker wanneer jij van plan bent om op korte termijn advertenties te plaatsen op jouw website.

3 Comments

 1. Yara Kolder

  Ik heb een beginnetje gemaakt met i-mining, maar ik begrijp er nog maar weinig van. Krijg allerlei statistieken, maar heb echt geen idee hoe ik deze moet interpreteren. Het is mij allemaal nogal onduidelijk en dat hoort niet geloof ik. Is er iemand die mij hier misschien meer over kan vertellen?

  Reply
 2. Rico de Toren

  Voorheen kocht ik altijd verkeer voor mijn website. Dankzij i-mining weet ik echter dat adverteren een stuk goedkoper en succesvoller is. Je krijgt namelijk allerlei nuttig info over websitebezoekers. Hierdoor weet je precies wat ze op jouw site doen en wat ze zoeken. Hier kun jij met advertenties handig op inspelen.

  Reply
 3. Harold Pluim

  I-mining is voor mij echt een uitkomst gebleken, zeker wanneer ik kijk naar advertenties. Met behulp van deze applicatie weet ik namelijk veel meer over de bezoekers van mijn site. Deze nuttige informatie helpt mij bij het opzetten van advertentiecampagnes voor mijn website en voor sociale media.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *